Η Πύλη του Λέοντα 8.8.21: Ενεργοποίηση, Ώθηση, Ενσωμάτωση & Υλοποίηση από την Ανώτερη Καρδιά

Αυγ 1, 2021 | Βασιλική Σκρέκου, Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση, Τρέχων Αστρολογικός Καιρός

Αγαπημένες/οι φίλες/οι, Υγιεία & Χαρά!

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε:
✨ την αρχετυπική κι αστρολογική δυναμική της πύλης του Λέοντα, η οποία κορυφώνεται στις 8/8/21- μαζί με τη Νέα Σελήνη επίσης στο Λέοντα, καθώς και
✨ το πώς μπορούμε να αδράξουμε αυτή την συμπαντική ευκαιρία ενσωματώνοντας αρμονικά αυτές τις αφυπνιστικές, μεταμορφωτικές συχνότητες!

Η Πύλη 8/8

Το εύρος της Πύλης του Λέοντα, σε όρους γραμμικού χρόνου, είναι από τις 28 Ιουλίου εώς τις 12 Αυγούστου και κορυφώνεται στις 8.8 με τη δυνατή αριθμολογική σφραγίδα του συμπαντικού αριθμού 8.
Είναι η περίοδος όπου ο Σείριος, το λαμπρότερο αστέρι του Ουρανού μας, ο Ανώτερος Πνευματικός Ήλιος από τον Αστερισμό του Μεγάλου Κυνός ευθυγραμμίζεται με τη Γη και είναι διακριτός σε εμάς πριν από την ανατολή του Ηλίου στον ορίζοντα.
Αυτές είναι, σύμφωνα με τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας, οι κυνικές ημέρες, με υψηλές θερμοκρασίες, επίκληση στους ανέμους της αλλαγής για δροσιά, αφύπνιση και την παροχή της δυνατότητας να εστιαστούμε και να “προβλέψουμε” το μέλλον μας, καθώς το οραματιζόμαστε με αφοβία κι ανοιχτή καρδιά.
Ο Ήλιος βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα, κι από εκεί μας εμπνέει τις ανώτερες ποιότητές του: κουράγιο, δύναμη, έκφραση, ανώτερη Αγάπη, αθωότητα και υγιή οριοθέτηση. Η ευθυγράμμιση του Σειρίου με τον Ήλιο με τη συγχρονική αυτή Νέα Σελήνη επίσης στο Λέοντα, εμπνέει μια επιτάχυνση πνευματικής εξέλιξης και αυτοπραγμάτωσης, αρκεί να έχουμε το σθένος να αποτινάξουμε το παλιό και μη-λειτουργικό, δημιουργώντας μια διευρυμένη Απολλώνια (χωρίς πόλωση) συνείδηση στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, αυτόν της ατομικής και συλλογικής ανάληψης ευθύνης.
Αυτή η Νέα Σελήνη εντείνει με τη δόνησή της την σπορά των ονείρων μας και από τα βάθη της κοσμικής μήτρας μας παροτρύνει να αφήσουμε πίσω ό,τι δε μας είναι χρήσιμο, αφού το αναγνωρίσουμε και το αποχαιρετήσουμε με ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία αφύπνισης που μας παρείχε.
Η Πύλη 8/8 χαρακτηρίζεται από τις ποιότητες του αριθμού 8: μεγενθυμένη, άπειρη δυνατότητα για περαιτέρω ενδυνάμωση και συνειδητή υλοποίηση του προσωπικού και συλλογικού Ονείρου, σύνδεση του πνευματικού με το υλικό με επίγνωση της θείας δύναμης του Ανθρώπου.

Ο Αστρολογικός Καιρός κατά την Πύλη
Πέρα από τη σύνοδο Ηλίου και Νέα Σελήνης στο Λέοντα, σε αυτή την Πύλη παρατηρούμε και περαιτέρω όψεις, τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε για συνειδητή ενσωμάτωση και συνεργασία με τα πλανητικά αρχέτυπα.
🌌 Ο Ερμής στο Λέοντα σε ευρεία σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραστούμε την εσώτερη φωνή της καρδιάς μας, μα και να εκφραστούμε από εκεί στις αλληλεπιδράσεις μας.
🌌 Η αντίθεση Ηλίου- Σελήνης με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο μας εμπνέει να πειθαρχήσουμε στο όνομα του ανώτερου προσωπικού και συλλογικού οράματος, καθώς βρίσκουμε καινοτομικούς τρόπους υλοποίησής του.
🌌 Το τετράγωνο Ηλίου-Σελήνης με τον Ουρανό στο Ταύρο μπορεί να μας εμπνεύσει ανυπομονησία, νοητική διέγερση κι ένα καταιγισμό ιδεών ή εμπειριών αμφισβήτησης σε σχέση με το σκοπό και το όραμά μας από το παρελθόν (σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο), τις οποίες χρειάζεται να επανεξετάσουμε ως προς την εγκυρότητά τους στο παρόν.
🌌 Το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης με τον Κένταυρο Χείρωνα στον Κριό μας δίνει μια πύρινη, μαχητική ώθηση θεραπείας των πρωταρχικών μας τραυμάτων, σε ό,τι αφορά την αντίληψή μας για τη μοναδικότητα του εαυτού μας και τη διεκδίκηση του ανώτερου οράματος μας.
Το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης με την Έριδα μας εμπνέει τη συνειδητή αλχημεία:
Πως μπορώ να μετουσιώσω την Έριδα μέσα μου;
Πως μπορώ να την ελευθερώσω από τη φυλακή της αδικίας και της απόρριψης που βρίσκεται κουλτουριστικά φυλακισμένη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της αναγνώρισης του ηλιακού πλούτου σοφίας, επίγνωσης κι ενότητας που έχει να μου προσφέρει;
Μπορείς να εργαστείς πάνω σε αυτή τη θεματική παρακολουθώντας την ανοιχτή και δωρεάν συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης της 28ης Ιουλίου 2021 “Το Μήλο της Έριδας”, διαθέσιμη μέχρι και την κορύφωση της Πύλης του Λέοντα στις 8/8.
Η Πύλη 8/8 σου δίνει τη δύναμη να αντικρίσεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη της ψυχής σου, με τη δύναμη του λιονταριού που βρυχάται!
Σε καλεί να διεκδικήσεις στο εδώ και τώρα σου το δικαίωμά στο θρόνο της απρόσκοπτης έκφρασης της καρδιάς σου!
Σε διαβεβαιώνει ότι αν το τολμήσεις θα βιώσεις θαύματα υπό τη μορφή των ονείρων σου.

Στα πλαίσια της συνδρομητικής σειράς online συναντήσεων
Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α. -Ύδωρ, Γη, Ιδέα (Αιθήρ) Ειλή (Πυρ), Αήρ- ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία
αυτή την εβδομάδα ενσωματώνουμε τις ποιότητες της Κοσμικής Πύλης 8:8 εργαζόμενοι με τη θεματική:
“Η Πύλη του Λέοντα 8/8/21 Ενεργοποίηση, Ώθηση, Ενσωμάτωση & Υλοποίηση από την Ανώτερη Καρδια”
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες & να εγγραφείτε εδώ: www.amforeasonline.com

🌊🌊🌊

Τα ενεργά μέλη της συνδρομής ΥΓΙΕΙΑ, μπορείτε να βρείτε το υλικό προετοιμασίας & τη βιντεοσκόπηση εδώ.

 

Συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης:
Δωρεάν Πρόσβαση μέχρι και τις 8.8.2021!
16-19 Σεπτέμβρη 2021: 4-ήμερο retreat για την Ισημερία
στο Αmforeas Wellness Estate στην Αίγινα!

Οι Υπηρεσίες μας

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 2297-400414

amforeasonline@gmail.com

Copyright © 2021 Amforeas Wellness Estate & Online Hub

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *