Επίκληση στο Ιερό Πυρ & Πρακτική Εξισορρόπησης του Στοιχείου της Φωτιάς

από | Αυγ 11, 2021 | Βασιλική Σκρέκου, Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση, Πυρ, Τέσσερα Στοιχεία

Αυτές τις προκλητικές στιγμές για την Ελλάδα και τη Γη, το στοιχείο της Φωτιάς αποτελεί την αφορμή να νιώσουμε από κοινού το φόβο, την καταστροφή, το θρήνο, την απόγνωση, την απελπισία, μα και τη σύμπνοια το νοιάξιμο, την ενσυναίσθηση, τη δράση, την ενότητα στο πρόσωπο της καταστροφής.
Μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό το βιωματικό άρθρο-επίκληση στο Ιερό Πυρ από τη Βασιλική, με την ευχή να σας εμπνεύσει ενδυνάμωση, σθένος ψυχής και σώματος!

Είμαι νέα πυροβάτισσα, σε ζωντανή σχέση με το στοιχείο της Φωτιάς τα τελευταία 3 χρόνια, όσο η κατανόηση κι ο κοινωνικός μου προγραμματισμός μου επιτρέπουν να σχετιστώ σε κάθε συνάντηση μαζί Της.
Η πυροβασία είναι ένα αρχαίο τελετουργικό όπου το Πυρ επικαλείται, τιμάται, χορεύεται από τους πυροβάτες για να μας προσφέρει την κάθαρση και την αναγέννηση, την ολιστική υγιεία που αναπνέει παλλόμενη στις φιγούρες της Φωτιάς στο πύρινο αλώνι.
Τη στιγμή της πυροβασίας μπαίνουμε στο άχρονο, με έκσταση κι ενότητα και διαχέουμε μια ενέργεια που θεραπευτικά απλώνεται στο παρελθόν και τα προγονικά μας βάρη και δημιουργεί το μέλλον που αναγεννάται μέσα από εμάς σαν το Φοίνικα.
Η πυροβασία είναι μια δήλωση: Σας ευχαριστώ πρόγονοι μου, λαμβάνω τη Σοφία σας και τιμώ τα βήματα σας. Καθώς επιλέγω το δικό μου καλό δρόμο, βρίσκω συνοδοιπόρους, ονειρευόμαστε και δημιουργούμε ένα κόσμο ενότητας κάλλους, αρμονίας, ομορφιάς.”
Κάθε στοιχείο είναι αρχετυπική δύναμη κι ενέχει την ισχύ να αναγεννήσει και να καταστρέψει. Κάθε στοιχείο μπορεί να είναι συνεργάτης μας όταν το τιμούμε και καταστροφέας μας, αν έχουμε αποξενωθεί από την ιερότητα του.
Γεγονός που κατανοούμε κι εμπειρευόμαστε σε κάθε τελετή σαν πυροβάτες, ασχέτως αν θα χορέψουμε με τη Φωτιά, αν αυτή θα μας δεχτεί στην αγκαλιά του αλώνιου της ή όχι.
Η Φωτιά είναι ο αγγελιοφόρος του Ηλίου, του Γαλαξιακού Ήλιου και του Συμπαντικού Ήλιου. Είναι η μοναδικότητα της έκφρασης της ψυχής μας στον Άχρονο Ωκεανό του Φωτός.

🌌 Πόσο έχουμε παραγνωρίσει το Εσωτερικό μας Φως, πόσο έχουμε επιτρέψει να μας πείσουν ότι αυτό τρεμοπαίζει και είναι αδύναμο από τον τρόπο που γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, διαβιούμε στο δυτικό μας πολιτισμό;
🌌 Πόσο αφουγκραζόμαστε τη φωτιά της καρδιάς μας, που άλλοτε φλέγεται με θυμό, ταυτόχρονα με χαρά κι ευγνωμοσύνη, άλλοτε κλαίει τα καυτά δάκρυα του πόνου κι άλλοτε, σαν την αυγή, ανατέλλει τον έρωτα για την ίδια τη ζωή;
Το Ιερό Πυρ είναι Ένα κι εμείς, οι άνθρωποι, είμαστε οι Διάμεσοι, τα κανάλια του, οι φροντιστές του και οι συνεργάτες του. 
Σας καλούμε, εφόσον το νιώθετε, πυροβάτες ή μη, Αέναοι Φύλακες του Άχρονου Φωτός της Ψυχής, στην πιο κάτω συντονισμένη με την καρδιά σας προσευχή (εσωτερικά ή μεγαλόφωνα):
*Με θερμές ευχαριστίες στον τελετάρχη Επίκουρο Γεώργιο Βράιλα και το Σύλλογο Μυθικές Ελληνικές Διαδρομές για τη συστηματική διοργάνωση των Πυροβασιών στην Ακαδημία Πλατωνος των Αθηνών.
*Με Ευγνωμοσύνη και Τιμή σε όλους τους Πυροβάτες και τις ίδιες τις Μυήσεις του Ιερού Πυρός.
 Εάν επιθυμείς να ενσωματώσεις τις ποιότητες κάθαρσης & αναγέννησης της Ιερής Πυράς, μπορείς να παρακολουθήσεις την συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης με θέμα:
“ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΑΛΩΝΙ”
Η συνάντησή μας ξεκινά με οραματισμό σύνδεσης με τις αρχετυπικές ποιότητες που θα εργαστούμε ψυχοσωματικά, συνεχίζει με σωματικό ζέσταμα & την πρωτότυπη χορογραφία Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης & ολοκληρώνεται με οραματισμό ενσωμάτωσης των αρχετυπικών ποιοτήτων & απελευθέρωσης των Αρχετύπων που καλέσαμε στην αρχή της συνάντησης.

Η διαδικτυακή συνάντηση Το Πύρινο Αλώνι πραγματοποιήθηκε μετά την 58η Πυροβασία στην Ακαδημία Πλάτωνος το Μάιο ’21, στα πλαίσια της  συνδρομητικής σειράς συναναντήσεων Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α – Ύδωρ, Γη, Ιδέα (Αιθήρ), Ειλή (Πυρ), Αήρ: ‘Ενα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα τέσσερα στοιχεία.
Για να παρακολουθήσετε το βίντεο σε πλήρη οθόνη, πατήστε

  στο σώμα του βίντεο.
*Η Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση από τη Βασιλική Σκρέκου είναι μια πρωτότυπη συνθετική προσέγγιση κβαντικού οραματισμού, ιερής κίνησης & σωματικής ψυχοθεραπείας σε συντονισμό με τα αστρολογικά, συμπαντικά Ελληνικά μας Αρχέτυπα.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις Συχνές Ερωτήσεις εδώ: www.amforeasonline.com

4 Δεκεμβρίου ’21 ● Νέα Σελήνη & Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Το βέλος του Κενταύρου διαπερνά τη λήθη της ψευδαίσθησης!

← 19 Νοεμβρίου '21: Η Ουράνια Πύλη Ανόδου της Πανσελήνου & Έκλειψης στον Ταύρο ♉️ 4 Δεκεμβρίου ’21 ● Νέα Σελήνη & Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Το βέλος του Κενταύρου διαπερνά τη λήθη της ψευδαίσθησης! Artist: Jen’s Fine Art Καλή Νέα...

19 Νοεμβρίου ’21: Η Ουράνια Πύλη Ανόδου της Πανσελήνου & Έκλειψης στον Ταύρο ♉️

← 4 Νοεμβρίου '21: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ο θάνατος που φέρνει την Αναγέννηση! 4 Δεκεμβρίου '21 ● Νέα Σελήνη & Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Το βέλος του Κενταύρου διαπερνά τη λήθη της ψευδαίσθησης! → 19 Νοεμβρίου ’21: Η Ουράνια Πύλη...

4 Νοεμβρίου ’21: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ο θάνατος που φέρνει την Αναγέννηση!

← 20 Οκτωβρίου'21 ○ Πανσέληνος στον Κριό: η Ηρωική Διεκδίκηση της Ολότητας του Εαυτού! 19 Νοεμβρίου '21: Η Ουράνια Πύλη Ανόδου της Πανσελήνου & Έκλειψης στον Ταύρο ♉️ → 4 Νοεμβρίου ’21: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ο θάνατος που φέρνει την...

20 Οκτωβρίου’21 ○ Πανσέληνος στον Κριό: η Ηρωική Διεκδίκηση της Ολότητας του Εαυτού!

← Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή & η Φθινοπωρινή Ισημερία 2021 4 Νοεμβρίου '21: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ο θάνατος που φέρνει την Αναγέννηση! → 20 Οκτωβρίου’21 ○ Πανσέληνος στον Κριό: η Ηρωική Διεκδίκηση της Ολότητας του Εαυτού! Image by...

Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή & η Φθινοπωρινή Ισημερία 2021

← Η Αφροδίτη στο Σκορπιό: τρέχων αστρολογικός καιρός & πρακτική ενσωμάτωσης 20 Οκτωβρίου'21 ○ Πανσέληνος στον Κριό: η Ηρωική Διεκδίκηση της Ολότητας του Εαυτού! → Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή & η Φθινοπωρινή Ισημερία 2021 Αγαπημένες φίλες...

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό: τρέχων αστρολογικός καιρός & πρακτική ενσωμάτωσης

← 2.9.2021 Έναρξη Εβδομαδιαίων Online Συναντήσεων Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή & η Φθινοπωρινή Ισημερία 2021 → Η Αφροδίτη στο Σκορπιό: τρέχων αστρολογικός καιρός & πρακτική ενσωμάτωσης Αγαπητές/οι μας φίλες/οι,...

Η Πύλη του Λέοντα 8.8.21: Ενεργοποίηση, Ώθηση, Ενσωμάτωση & Υλοποίηση από την Ανώτερη Καρδιά

Η Πύλη του Λέοντα 8.8.21: Ενεργοποίηση, Ώθηση, Ενσωμάτωση & Υλοποίηση από την Ανώτερη Καρδιά Αγαπημένες/οι φίλες/οι, Υγιεία & Χαρά! Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε: ✨ την αρχετυπική κι αστρολογική δυναμική της πύλης του Λέοντα, η οποία κορυφώνεται στις 8/8/21-...

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

hello(@)amforeasonline.com

Copyright © 2021 Amforeas Wellness Estate & Online Hub

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *