22:8 Ανοιχτή Συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης για την Μπλε Πανσέληνο με τη θεματική:Αρχαίες Ελληνικές Κινήσεις Τραγωδίας και Συναισθηματική Κάθαρση υπό το Φως της Πανσελήνου

Αγαπητές μας φίλες & φίλοι,

Σε αυτή την ολόφωτη Μπλε Πανσέληνο στην 29η-αναιρετική- μοίρα του Υδροχόου σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης, όπου θα βιώσουμε την ενσωμάτωση και τη συναισθηματική κάθαρση μέσα από τις τραγικές κινήσεις του αρχαίου χορού μας.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι πολλά και βιβλικά. Οι πρόγονοί μας αξιοποιούσαν τη θεατρική σκηνή για να εκφράσουν το θυμό, το θρήνο, τον πόνο, την αποδοχή και τη λύτρωση μέσα από συγκεκριμένη κινησιολογία ενσώματης ιερής γεωμετρίας, την οποία θα βιώσουμε σαν εργαλείο ενδυνάμωσης, για τις σύγχρονες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά.

Η Δομή της Συνάντησής μας:

* Τρέχων Αστρολογικός Καιρός & Μπλε Πανσέληνος, οι πλανητικές αρχετυπικές επιρροές της περιόδου.

* Σωματικό Ζέσταμα με έμφαση στη Συνειδητή Αναπνοή, το Κεντράρισμα και την Συναισθηματική Περιεκτικότητα.

* Τραγικές Κινήσεις Κλασικού Ελληνικού Χορού/ Χορογραφία.

* Χαλάρωση Γείωσης/Κλείσιμο.

Καλή μας Αντάμωση!

Βιντεοσκόπηση της Συνάντησης

Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια της σειράς εβδομαδιαίων συναντήσεων ΥΓΙΕΙΑ-Ύδωρ, Γη, Ιδέα (Αιθήρ), Ειλή (Πυρ), Αήρ: ‘Ενα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα τέσσερα στοιχεία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ: www.amforeasonline.com     

*Η Ελληνική Αρχετυπική Εκφραση από τη Βασιλική Σκρέκου είναι μια πρωτοτυπη σύνθετική προσέγγιση κβαντικού οραματισμού, ιερής κίνησης & σωματικής ψυχοθεραπείας σε συντονισμό με τα αστρολογικά, συμπαντικά Ελληνικά μας Αρχέτυπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *