Artist: Jen’s Fine Art

Καλή Νέα Σελήνη σε όλες & όλους και μια καλή μετάβαση στην περίοδο του Τοξότη♐️ για φέτος!
Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι σε κάθε Νέα Σελήνη έχουμε τον Ήλιο και τη Σελήνη να κρατούν τα χέρια τους (αστρολογική σύνοδος) κι ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για σπορά προθέσεων και επιθυμητών αλλαγών, οι οποίες καλούνται να ανθίσουν μέσα από τις πράξεις μας στον επερχόμενο σεληνιακό κύκλο (μέχρι δηλαδή και την πανσέληνο στις 19/12).
Ο Τοξότης ♐️είναι ένας Κένταυρος, σαμάνος, γνώστης των μυστηρίων Γης και Ουρανού, φύλακας της Πνευματικής Φωτιάς, ένα μυθικό αρχετυπικό ον που αναζητά την Αλήθεια και συμφιλιώνει το Πνεύμα με την Ύλη, το Ανθρώπινο με το Ζωικό, γεγονός που αποτυπώνεται και στην ίδια τη μορφή του (μισός Άλογο μισός Άνθρωπος).
Αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ♐️ είναι και μια ολική Ηλιακή Έκλειψη (η Σκιά της Σελήνης, από την οπτική της Γης για ένα διάστημα 3 περίπου ωρών, καλύπτει τον Ήλιο). Ενώ λοιπόν η πολυαστρία Ηλίου, Σελήνης, Ερμή και Νότιου Δεσμού στον Τοξότη♐️ μας ωθεί να αναζητήσουμε τη δική μας Αλήθεια που γίνεται Φιλοσοφία Ζωής, τη δική μας συμφιλίωση του Άνω με το Κάτω, του Ουρανίου Πνεύματος με την Υλική Γη, το γεγονός της Έκλειψης έρχεται στην κυριολεξία να «επισκιάσει», αναδεικνύοντας ταυτόχρονα αυτά τα κομμάτια του ασυνείδητου εαυτού μας, που δημιουργούν «κάστρα-φιλοσοφίες ζωής σε κινούμενη άμμο» για εμάς.
🌘 Από τι κρατιέμαι-ποια φιλοσοφία ζωής, ποια θρησκεία, ποια πνευματικότητα, ποια ιδεολογία, ποια νοοτροπία-με νύχια και με δόντια, νιώθοντας ότι αν χάσω την ασφάλεια αυτής θα χάσω τον ίδιο μου τον Εαυτό;
Ο πλανήτης Δίας, ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Τοξότη κι αυτής της Νέας Σελήνης, βρίσκεται στον Υδροχόο♒️ σε όψη τετραγώνου με τον Άρη, θεό του Πολέμου, στο Σκορπιό♏️.
Από εκεί επικαλείται την Κενταύρια Δεξιότητα του Παιδαγωγού των Ηρώων -αφού σύμφωνα με την Ελληνική μας Μυθολογία, Κένταυροι παιδαγωγούσαν και μυούσαν τους Έλληνες πολεμιστές στα μυστήρια της Ζωής, της Φύσης και του Σύμπαντος.
🌘Ποιες δεξιότητες διαπαιδαγώγησης του ίδιου μου το εαυτού χρειάζεται να εκλεπτύνω ώστε να μην ξεσπάω την ένταση μου στους γύρω μου;
🌘Σε τι ομάδες μπορώ να ενταχτώ ώστε να καλλιεργήσω τις πιο πάνω δεξιότητες;
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς♓️, σε όψη τετραγώνου με Ήλιο, Σελήνη και Ερμή στον Τοξότη ♐️ μπορεί είτε:
🌘Να μας εντείνει την προσκόλληση σε ψευδαισθησιακά μοτίβα Ζωής που έχουν γίνει η Φιλοσοφία μας, είτε
🌘Να μας οδηγήσει στην αναζήτηση πλάνου κατασκευής του επόμενου ψευδαισθησιακού «κάστρου-φιλοσοφίας ζωής στην άμμο» για εμάς, είτε
🌘Να μας αποκαλύψει το λόγο της κάθε επιλεγμένης μας ψευδαίσθησης, καθώς και το ποιο ασυνείδητο, ευάλωτο και πληγωμένο κομμάτι μας αυτή δίκαια προστατεύει.
Η επιλογή είναι στο χέρι μας με σεβασμό και τιμή στο επίπεδο της ετοιμότητας μας ανά περίσταση!
Ο ίδιος ο Κένταυρος Χείρωνας βρίσκεται στον Κριό♈️, της Φωτιάς της πρωταρχικής Σπίθας, σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με αυτή τη Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη, στέλνοντας μας το μήνυμα:

🌘 «Θρέψε Εσύ και Παιδαγώγησε τον Μέσα Σου Πολεμιστή για να τιμά το Σώμα, τη Γη και τη Ζωή!»

Θα κλείσουμε κάνοντας ειδική μνεία στη σύνοδο Αφροδίτης και Πλούτωνα στον Αιγόκερω♑️, μια όμορφη, ενδυναμωτική όψη που είναι σε ισχύ αυτή τη Νέα Σελήνη/Ηλιακή Έκλειψη και κορυφώνεται στις 11/12.
Κι αυτό γιατί όταν αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στα υπόλοιπα στοιχεία -Φωτιά, Νερό, Αέρα- καλό είναι να αποζητούμε τη Γείωση μέσα από το ίδιο το στοιχείο της Γης, όπως αυτό εκπροσωπείται εν προκειμενω από το ζώδιο του Αιγόκερω♑️.
Η θηλυκή, αφροδίσια αρχή λοιπόν καταφθάνει σε εμάς σοφή και έμπειρη, από τον πυρήνα της Γης και της υπόστασής μας! Φέρνει συνειδητοποιήσεις, τοποθετήσεις και επιτεύγματα, ιστορίες & ιδέες επιτυχημένης υλοποίησης σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο για εμάς.
🌘Μπορείς να αφουγκραστείς το γεμάτο μνήμες τραγούδι της να ηχεί μέσα σου, πίσω από τα κύμβαλα του φαινομενικού «Πολέμου», πίσω από τα πέπλα κάθε σου ψευδαίσθησης;

⚜️ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, Σάββατο 4.12.2021⚜️

🌘 Για να τιμήσουμε και να ενσωματώσουμε τις αρχετυπικές, αστρολογικές ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης/Ηλιακής Έκλειψης ♐️σε προσκαλούμε αυτό το Σάββατο 4/12 στις 19:30-21.00 σε μια ανοιχτή & δωρεάν συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης στα πλαίσια του μηναίου συνδρομητικού κύκλου «Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α., ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία» . Η προβολή θα γίνει στην διαδικτυακή ομάδα “Χορεύοντας το Σύμπαν: Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση“.
🌘 Μέσα μας αποτελούν: το Ελληνικό Σαμανικό Ονείρεμα, οι Αρχαίες Κινήσεις από την Ελλάδα και την Ανατολή, κι εργαλεία σωματικής ψυχοθεραπείας του συστήματος Bodynamic.
🌘 Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφή στη μηναία συνδρομή ΥΓΙΕΙΑ: www.amforeasonline.com
⚜️Μπορείς να μάθεις για την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης προσωπικά για εσένα, μέσα από μια συνάντηση Ψυχολογικής Αστρολογίας με βάση το γενέθλιο χάρτη σου!
Δες τις προσφερόμενες Υπηρεσίες μας: www.amforeasonline.com/services/
Καλή Ενσωμάτωση σε Όλες κι Όλους 🙏🌹
Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ιερής Κίνησης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Σχόλια για: 4 Δεκεμβρίου ’21 ● Νέα Σελήνη & Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Το βέλος του Κενταύρου διαπερνά τη λήθη της ψευδαίσθησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *