Artist: Unknown

🌕 Καλή Πανσέληνο σε όλες & όλους! 🌕
Μια Πανσέληνος στους Διδύμους ♊️ η συγκεκριμένη, έρχεται να πεφωτίσει και να μας κάνει να αξιολογήσουμε πρακτικά τη δυναμική και το ποσοστό υλοποίησης των προθέσεων μας κατά την περίοδο της Νέας Σελήνης και Ολικής Ηλιακής Έκλειψης της 4ης Δεκεμβρίου♐️ (διάβασε εδώ το σχετικό άρθρο).
Με τον κυβερνήτη αυτής της Πανσελήνου Ερμή να έχει ήδη μπει στον Αιγόκερω♑️ (από τις 14/12) μπορούμε να αναμένουμε πιο γειωμένη και σταθερή επικοινωνία με τους υπό-εαυτούς μας και τους γύρω μας!
Ήλιος και Σελήνη λοιπόν βρίσκονται αντικριστά, όπως και σε κάθε Πανσέληνο🌕, ενεργοποιώντας τον αρχετυπικό άξονα Τοξότη♐️ -Διδύμων♊️, προετοιμάζοντας μας παράλληλα να αποχαιρετήσουμε τους δεσμούς της Σελήνης (οι οποίοι μεταβαίνουν από τον ίδιο άξονα σε αυτό του Ταύρου♉️-Σκορπιού♏️ στις 24/12 και για 1,5 χρόνο).
🌕 Κατά πόσο μπόρεσα να επικοινωνήσω το όραμα/τη φιλοσοφία μου σε μένα και τους άλλους σε αυτό το σεληνιακό κύκλο (4/12-19/12);
🌕 Πώς σκέφτομαι για τον τρόπο ζωής μου και πώς νιώθω γι’αυτόν; Υπάρχουν αντιφάσεις ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματα μου;

Ας πλοηγηθούμε στις βασικές αστρολογικές όψεις αυτής της πανσελήνου με την πρόθεση αξιοποίησης της επιρροής τους για ενέλιξη (εσωτερική εξέλιξη) κι ενδυνάμωση!
Η πανσέληνος σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με το Δία στον Υδροχόο ♒️
🌕 Πώς μπορώ να επεκταθώ στο όραμα μου για μένα, συμπεριλαμβάνοντας την έννοια της συλλογικότητας σε αυτό;
Η πανσέληνος σε προκλητική όψη ημιτετραγώνου με τον Ουρανό ♉️ και 1 1/2 τετραγώνου με τον Κρόνο ♒️
Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για το έντονο και δυναμικό τετράγωνο ανάμεσα σε Κρόνο στον Υδροχόο ♒️ και Ουρανό στον Ταύρο ♉️, καθώς και τις θεματικές που αυτό εγείρει όλο το 2021.
Το επαναστατικό όραμα του Ουρανού καλείται να σπάσει τα Κρόνια στερεοτυπικά δεσμά, ώστε να σημάνει ένα νέο τρόπο αντίληψης του κόσμου, βασισμένο στην ενεργή συνειδητή σχέση με το σώμα, τη Γη και τα 4 στοιχεία!
Οξυμένη αυτοπαρατήρηση συστήνουμε στις 24/12, όπου το συγκεκριμένο τετράγωνο ενεργοποιείται με ιδιομοιρία -οι 2 πλανήτες ακριβώς στην ίδια μοίρα στα αντίστοιχα ζώδια!
🌕 Σε ποιούς τομείς της ζωής μου δημιουργώ φυλακές εξιδανίκευσης, καθώς δυσκολεύομαι ή και αρνούμαι να δω την πραγματικότητα όπως ρεαλιστικα (μέσω των αισθήσεων) είναι;
Η πανσέληνος σε προκλητική όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ♓️
🌕 Ποια δυσλειτουργικά κομμάτια μου ή σε ποιους έξω από εμένα επιτρέπω να μου κλέψουν το όραμα/ τη φιλοσοφία μου για μια αρμονική ζωή;
🌕 Σε ποιους τομείς της ζωής μου έχω την ανάγκη να με τροφοδοτώ με ψευδαισθήσεις και τι αυτές προστατεύουν;
Η πανσέληνος σε όψη χιαστή με την μόλις ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω ♑️
Κατά τη γνώμη μας ίσως η πιο δυνατή όψη αυτής της ψυχρής πανσελήνου, μιας και την ίδια μέρα (19/12) η Αφροδίτη γυρίζει αναδρομή στον Αιγόκερω κρατώντας το χέρι του βασιλιά του Κάτω Κόσμου, Πλούτωνα!
Εδώ φαντάσου την Αφροδίτη σαν μια Αμαζονική, κάτω-κοσμική πολεμίστρια, η οποία γνωρίζει τους τρόπους αυτού του κόσμου, μα και τους περιορισμούς που ο ανεπαξέργαστος/μη συνειδητός Σκιώδης εαυτός μπορεί να φέρει στη δύναμη της υλοποίησης μας. Μπορείς να τη διακρίνεις μέσα σου;
Αυτή η Πλουτώνια Αφροδίτη μπορεί να σε ταξιδέψει ακριβώς εκεί που χρειάζεσαι στο παρελθόν σου και να σε βοηθήσει να αναδυθείς από τη μεγαλύτερη νύχτα σου (χειμερινό ηλιοστάσιο 21/12) με νέα κι αποτελεσματικά εφόδια υλοποίησης.
⚜️ Για την συνειδητή ενσωμάτωση και αξιοποίηση των ενεργειών αυτής της Πανσελήνου του Ψύχους 🌕 ♊️, σε προσκαλούμε στη συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης αυτή την Πέμπτη 16/12 στις 19:00-20.30,
στα πλαίσια του κύκλου Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α., ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία
⚜️ Μέσα μας αποτελούν: το Ελληνικό Σαμανικό Ονείρεμα, οι Αρχαίες Κινήσεις από την Ελλάδα και την Ανατολή, κι εργαλεία σωματικής ψυχοθεραπείας του συστήματος Bodynamic.
Περισσότερες πληροφορίες & δυνατότητες συμμετοχής: www.amforeasonline.com.
⚜️ Μπορείς να μάθεις για την επιρροή αυτής της Πανσελήνου προσωπικά για εσένα, μέσα από μια συνάντηση Ψυχολογικής Αστρολογίας με βάση του γενέθλιο χάρτη σου!
Δες τις προσφερόμενες Υπηρεσίες μας: www.amforeasonline.com/services/
Καλή Ενσωμάτωση σε Όλες κι Όλους 🙏🌹!
Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ιερής Κίνησης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *