Art: Bacchus by Simeon Solomon

Καλή Νέα Χρόνια με Σύνδεση, Νηφαλιότητα & Συνείδηση Ενσάρκωσης!
Καλή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (2/1/22), η Σελήνη του Εσώτερου Διόνυσου του Ελευθερωτή ♑️!

Η Νέα Σελήνη μας κάνει ποδαρικό σε αυτή τη νέα χρόνια, καλώντας μας να θέσουμε προθέσεις και να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είναι οι ουσιαστικά υλοποιήσιμοι στόχοι, που μας κάνουν να αισθανόμαστε ελευθερία και μέθεξη ζωής για φέτος!
Η νέα χρόνια μας βρίσκει με αυτό που ονομάζουμε πολυαστρία στον Αιγόκερω, αφού Ήλιος, Σελήνη, αστεροειδής Ήρα, ανάδρομη Αφροδίτη, Πλούτωνας κι Ερμής βρίσκονται εκεί.
Σαν ζώδιο της Γης, της κοινωνικής ιεραρχίας και του υλικού επιτεύγματος ο Αιγόκερως μας καλεί να ανασυνταχθούμε, προγραμματίζοντας και θέτοντας πρακτική δομή για την επικείμενη χρόνια 2022.
Ας δούμε λοιπόν τις βασικές αστρολογικές όψεις αυτής της Νέας Σελήνης ♑️ και την αρχετυπική δυναμική που αυτές εμπνέουν στην καθημερινότητα μας!

 

⚜️Το τετράγωνο Κρόνου -Ουρανού εγείρει έντονα τη θεματική μιας εσωτερικής αρχής που εμπνέει αίσθηση ελευθερίας και σπάει πρότερα περιοριστικά δεσμά.
? Πού καλούμαι να γίνω ο ελευθερωτής, ο επαναστάτης στη ζωή μου;
? Κατά πόσο αυτό που αισθάνομαι ότι μέχρι τώρα με περιορίζει βρίσκεται έξω από εμένα; Σε τι ποσοστό αναγνωρίζω τους εσωτερικούς μου περιορισμούς;

⚜️Ο Κένταυρος Χείρωνας -ο πληγωμένος θεραπευτής & παιδαγωγός των Ηρώων-στον Κριό ♈️, σε σχέση τετραγώνου με τη Νέα Σελήνη ♑️ , προσδίδει ένα επιπλέον θεραπευτικό περιεχόμενο σε αυτή την πύλη εισόδου στο 2022.
? Που καλούμαι να αναγνωρίσω εγώ για μένα τα ταλέντα μου και τη μοναδικότητα μου;
? Πώς μπορώ να μπω σε δράση, όχι γιατί περιμένω απ’ έξω την επιβεβαίωση της ορθότητας της έμπνευσης μου, μα γιατί αυτή κινεί όλη μου την υπόσταση εξελικτικά;

⚜️Η αναδρομή Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μα και την αστεροειδή Ήρα μας εμπνέει την πιο γήινη, ταυρίσια ♉️ ποιότητα της θεάς και εγείρει τη θεματικές της αφθονίας, της έκφρασης των ταλέντων μας, της περαιτέρω συνειδητοποίησης των αξιών μας, της αισθητηριακής απόλαυσης και το πώς αυτές οι ποιότητες καθρεφτίζονται στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
? Εκφράζουν οι σχέσεις μου τις αξίες μου;
? Πώς μπορώ να βιώσω μεγαλύτερη απόλαυση και αφθονία στη ζωή μου με απλές καθημερινές επιλογές;
? Πώς μπορώ να αφεθώ στην απόλαυση της σύνδεσης στις σχέσεις μου, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζω σε αυτές με φέρνουν πιο κοντά στην αλήθεια μου;

⚜️Τέλος αξιοσημείωτο είναι το πέρασμα του πλανήτη Δία από τον Υδροχόο στους Ιχθύς ♓️ , στο ζώδιο όπου είναι παραδοσιακός κυβερνήτης.
Από εδώ φαίνεται ότι όλες οι παραπάνω θεματικές αυτής της Νέας Σελήνης αποκτούν μια εσωτερική διάσταση προσευχής και κοσμικότητας!
? Διευρύνεται, μέσω του Διός, η συνειδητοποίηση ότι οι πρακτικές, καθημερινές μου επιλογές έχουν αντίκτυπο στο συλλογικό ωκεανό & στο Όλον!

 

⚜️Νέο Έτος 2022⚜️
Επιστρέφουμε στον κύκλο συναντήσεων Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης
την Πέμπτη 13.01.22,
στις 19:00-20.30
στα πλαίσια του κύκλου «Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α., ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία».
⚜️Μέσα μας αποτελούν: η αστρολογική γνωσιακή κατανόηση, το Ελληνικό Σαμανικό Ονείρεμα, η συνειδητή αρχετυπική ενσωμάτωση μέσω Αρχαίων Κινήσεων από την Ελλάδα και την Ανατολή, καθώς κι εργαλεία σωματικής ψυχοθεραπείας του συστήματος Bodynamic.
⚜️Περισσότερες πληροφορίες & δυνατότητες συμμετοχής : www.amforeasonline.com
⚜️Μπορείς να εμβαθύνεις στην προσωπική, αστρολογική σου σφραγίδα και πώς τα αρχέτυπα εκφράζονται μέσα από εσένα, με μια συνάντηση Ψυχολογικής Αστρολογίας με βάση το γενέθλιο χάρτη σου!
Δες τις προσφερόμενες Υπηρεσίες μας: www.amforeasonline.com/services/

 

Καλή Ενσωμάτωση κι Ευλογημένη Χρονιά
σε Όλες & Όλους!
??
Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ιερής Κίνησης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *