Αrt by Cosmic Collage

Καλή Εβδομάδα & Καλή Πανσέληνο
σε όλες & όλους!
Το φεγγάρι, απόψε τα ξημερώματα, πεφωτίζεται κι ανακτά την πλήρη κυκλικότητα και λάμψη του, αντανακλώντας προς τη Γη το μέγιστο του ηλιακού φωτός γι’αυτό το μήνα!
Αυτός ο «ασημένιος καθρέφτης» της πανσελήνου μας καλεί να αντικατοπτριστούμε σε αυτόν με τη γνήσια θηλυκή μας υπόσταση, το κομμάτι αυτό της Μητέρας Θεάς που μας αναλογεί!
Η Σελήνη, παραδοσιακός κυβερνήτης του Καρκίνου ♋️ επιστρέφει και πεφωτίζεται στο σπίτι της και μας εμπνέει μητρικές, φροντιστικές κι ενσυναισθαντικές ποιότητες.
Σε σωματικό επίπεδο ζητά από εμάς τη συνείδηση της περιεκτικότητας της ψυχής μας στο ναό του σώματος μας, τη συνείδηση του σχήματος του Κύκλου στην καθημερινότητα μας, του Όλου και της έννοιας της κυκλικότητας.
Ζητά τη φροντίδα της «φωλιάς» μας, του οίκου μας, τη συναισθηματική μας επίγνωση, τη θρέψη υλική & συναισθηματική μα και και την επίγνωση του πότε γινόμαστε «μητέρες ελικόπτερα», χειριστικές και φορτικές, απέναντι σε εμάς τους ίδιους και τους άλλους.
?Ποιο πρόσωπο της Μητέρας Θεάς αντανακλάται πίσω σε σένα από τον ασημένιο καθρέπτη της Σελήνης;
?Ποιο αρχέτυπό της υπηρετείς και σε υπηρετεί καλύτερα την παρούσα στιγμή; Είναι η Μητέρα/ Πανγαία; Η Αμαζόνα/Άρτεμις; Η Βασίλισσα Ήρα; Κάποιο άλλο;
Η βασική αστρολογική όψη αυτής της Πανσελήνου, η οποία αποτελεί την έμπνευσης μας για τη συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης αυτής της Πέμπτης στις 19:00, είναι η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα (σε σύνοδο με τον Ήλιο) και την αστεροειδή Ήρα στον Αιγόκερω♑️.
?Στη «φωλιά» μου αυτή φιλοξενώ παλιές ιστορίες, φωνές ανέκφραστες, εμπειρίες στο σκοτάδι κρυμμένες, κρυφές.
Έλα Σελήνη και Ήλιε
Ω Ήρα και Συ Πλούτωνα μαζί,
πεφώτισε τες
στον καθρέπτη της Ψυχής μου
να τις δω,
και να χορέψουμε
ειρηνικά και στοργικά μαζί!
Στη συνάντησή μας αυτή θα ενσωματώσουμε τις ενέργειες αυτής της πανσελήνου:
⚜️με καθοδηγούμενο ελληνικό σαμανικό ονείρεμα, όπου ερχόμαστε σε επαφή με τα συγκεκριμένα αστρολογικά αρχέτυπα όπως το ασυνείδητό μας είναι έτοιμο κάθε φορά να τα συναντήσει,
⚜️με ασκήσεις γείωσης (όπως μας εμπνέει ο Αιγόκερως ♑️) κι επικέντρωσης (όπως μας εμπνέει η πανσέληνος στον Καρκίνο ♋️) του συστήματος σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic,
⚜️με τελετουργικές και βακχικές κινήσεις από το λεξιλόγιο του Κλασικού Ελληνικού Χορού (μέθοδος Ruby Ginner-ISTD), οι οποίες έχουν επιλέγει συγκεκριμένα για αυτή την πανσέληνο, λόγω της έμφασης τους στις έννοιες της περιεκτικότητας και της κυκλικότητας.
⚜️ Η επόμενη συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης θα λάβει χώρα διαδικτυακά αυτή την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ’22, στις 19:00-20.30 κατευθείαν από την Αίγινα, στα πλαίσια του σειράς «Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α. Ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία» .
⚜️Περισσότερες πληροφορίες & δυνατότητες συμμετοχής : www.amforeasonline.com.
⚜️Μπορείς να εμβαθύνεις στην προσωπική, αστρολογική σου σφραγίδα και πώς τα αστρολογικά αρχέτυπα εκφράζονται μέσα από εσένα, με μια συνάντηση Ψυχολογικής Αστρολογίας με βάση το γενέθλιο χάρτη σου! Δες αυτή και τις υπόλοιπες προσφερόμενες Υπηρεσίες μας: www.amforeasonline.com/services/

 

Καλή Αντάμωση & Ευλογημένη Πανσέληνο ?♋️ σε Όλες & Όλους ??!

Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ιερής Κίνησης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *