Αrt by Cosmic Collage

?«Η σιωπή εντός μου δημιουργείται από τόσες φωνές, και η καθεμία τους μου προσφέρει μια λύση»?

Καλό Μήνα και Καλή Νέα Σελήνη στον οραματιστή Υδροχόο♒️!

Σε κάθε Νέα Σελήνη έχουμε τον Ήλιο και τη Σελήνη να συμπορεύονται στον ουρανό,καθιστώντας το διάστημα της γέννησής της, κατάλληλο για αναστοχασμό και στοχοθέτηση ολόκληρου του σεληνιακού κύκλου που ακολουθεί!
Μια ενδιαφέρουσα αν και ιντριγκαδόρικη όψη αυτής της Νεας Σελήνης είναι η συνοδός της με τον Κρόνο στον Υδροχόο ♒️και το ταυτόχρονο τετραγώνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο ♉️.
Το δίπολο περιορισμός (Κρόνος♒️) κι ανάγκη για ελευθερία (Ουρανός♉️) γίνεται προσωπική υπόθεση του καθενός μας, καθώς το φεγγάρι μας καλεί να οραματιστούμε με απτούς και μετρήσιμους τρόπους την ισορροπημένη έκφραση αυτού του διπόλου στην καθημερινότητά μας.
?Τι περιορισμούς είμαι έτοιμη/ος να αντικρίσω προκειμένου να προσεγγίσω νέα επίπεδα ελευθερίας για μένα;
?Τι κουβαλώ μέσα μου σαν περιορισμό, που με εμποδίζει να θέσω δομή στη ζωή μου, βαδίζοντας βήμα βήμα στην γνησιότητα της ελεύθερης έκφρασής μου;
?Βιώνω τη θεμελίωση δομής στην καθημερινότητά μου σαν περιορισμό κι αν ναι γιατί;
Αν και αυτή η Νέα Σελήνη γεννιέται στον Υδροχόο και διέπεται από το στοιχείο του Αέρα, της δύναμης της αλλαγής, πραγματοποιείται με πολυαστρία στον Αιγόκερω♑️, ένα γήινο ζώδιο με έμφαση στο κοινωνικό μας πρόσωπο και στην έννοια της ιεραρχίας.
♑️Ανάδρομος Ερμής και Πλούτωνας βρίσκονται εκεί μαζί (αστρολογική σύνοδος), μετουσιώνοντας την επικοινωνία μας κι αναμοχλεύοντας εντός μας ανέκφραστα μυστικά κι απωθημένα. Η προσοχή μας κατευθύνεται στο να βρουν αυτά το δρόμο της έκφρασης τους, με τρόπο που να εξυπηρετεί την ευρύτερη κατάσταση, κι όχι απλά την συναισθηματική μας εκτόνωση.
?Πώς και πότε διαχειρίζομαι την επικοινωνία, ώστε να μοιραστώ τη γνησιότητα του εαυτού μου;
?Πώς και πότε χειρίζομαι την επικοινωνία, ώστε να βγω απλώς από πάνω από το συνομιλητή μου, καθώς μένω ταμπουρωμένη/ος στις άμυνές μου;
?Συνειδητοποιώ πότε γίνομαι πατροναριστική /ός στην επικοινωνία μου; Αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας επιλέγω ή αυτός μου κληροδοτήθηκε και τον αναπαράγω ασυνείδητα;
♑️ Η πρόσφατα ορθοδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό♈️.
Μια άκρως ιερογαμική και κατά τη γνώμη μας θεραπευτική όψη σε συνδυασμό με αυτή τη Νέα Σελήνη?♒️ της σποράς για αυτό το μήνα!
Η Αφροδίτη στην πρότερη αναδρομή φάση της συναντήθηκε με τον Πλούτωνα, αναθεώρησε αξίες, νόρμες και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους κι έρχεται τώρα ορθόδρομη πλέον να κρατήσει το χέρι του συντρόφου της Άρη, του πολεμιστή της υλοποίησης:

? «Αφού αυτά που το εγώ σου έπλητταν αντίκρισες κι, όσο μπορούσες για τώρα, ενσωμάτωσες κι ο,τι χρειάστηκε για τώρα πίσω σου άφησες, έλα μαζί μου! Από κοινού θεμέλια να χτίσουμε, φρέσκα και ολοκαίνουρια για αυτά που έρχονται στο μέλλον!» μας παροτρύνει ο Άρης.

Θα κλείσουμε επισημαίνοντας ότι αυτή είναι η πρώτη Νέα Σελήνη για φέτος, η οποία πραγματοποιείται με τους Δεσμούς της Σελήνης να έχουν περάσει πια στον άξονα Ταύρου ♉️-Σκορπιού ♏️.
Παράλληλα λοιπόν με τη θεμελίωση ενός μέλλοντος όπου πράττουμε πιο απελευθερωμένοι από εσωτερικούς κι εξωτερικούς περιορισμούς, για τον επόμενο 1,5 χρόνο περίπου, σε συλλογικό επίπεδο καλούμαστε να διαχειριστούμε συμβολικούς θανάτους (Σκορπιός ♏️), που οδηγούν σε αναγέννηση μέσω των αισθήσεων και του σώματος μας (Ταύρος ♉️).
Έννοιες όπως η αφθονία, το κάλλος, η ομορφιά και η ισορροπία έρχονται να μας «κατοικήσουν» σε αισθητηριακό και σωματικό επίπεδο, σπάζοντας τα αυστηρά δεσμά και τις ερμηνείες του νου στην μέχρι τώρα αντιληπτικότητα μας για αυτές!

 

Με χαρά σας προσκαλούμε στην επόμενη συνάντησή μας για την ενσωμάτωση και τη συνειδητή αξιοποίηση των αστρολογικών αρχετύπων, όπως τα προσεγγίσαμε σε αυτό το άρθρο?:
⚜️Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση, συνάντηση για τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ?♒️ «Η σιωπή εντός μου δημιουργείται από τόσες φωνές, και η καθεμία τους μου προσφέρει μια λύση»
αυτή την Πέμπτη 03.02.22,
στις 19:00-20.30 κατευθείαν από την Αίγινα,
στα πλαίσια του κύκλου «Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α., ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία» .
Τα μέσα που αξιοποιούμε στις συναντήσεις μας είναι:
⚜️το καθοδηγούμενο ελληνικό σαμανικό ονείρεμα, όπου ερχόμαστε σε επαφή με τα συγκεκριμένα αστρολογικά αρχέτυπα όπως το ασυνείδητό μας είναι έτοιμο κάθε φορά να τα συναντήσει,
⚜️οι ασκήσεις του συστήματος σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic,
⚜️οι τελετουργικές, λυρικές, αθλητικές και βακχικές κινήσεις από το λεξιλόγιο του Κλασικού Ελληνικού Χορού (μέθοδος Ruby Ginner-ISTD), οι οποίες έχουν επιλέγει και νοηματοδοτηθεί με πρόθεση, συγκεκριμένα για αυτή την Νέα Σελήνη?♒️.
⚜️Κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής και δεν προϋποθέτει πρότερη εμπειρία στο χορό.
⚜️Περισσότερες πληροφορίες & δυνατότητες συμμετοχής : www.amforeasonline.com.
⚜️Μπορείς να εμβαθύνεις στην προσωπική, αστρολογική σου σφραγίδα και πώς τα αστρολογικά αρχέτυπα εκφράζονται μέσα από εσένα, με μια συνάντηση Ψυχολογικής Αστρολογίας με βάση το γενέθλιο χάρτη σου! Δες αυτή και τις υπόλοιπες προσφερόμενες Υπηρεσίες μας: www.amforeasonline.com/services/

 

Καλή Αντάμωση & Ευεργετική Νέα Σελήνη?♒️ σε Όλες & Όλους ??!

Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ιερής Κίνησης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *