Καλή Πανσέληνο σε Όλες & Όλους!

Το φεγγάρι, πλανήτης της θηλυκής αρχής, πεφωτίζεται στον εκφραστικό, δημιουργικό, χαρούμενο, μα κι εύθικτο και διεκδικητικό για προσοχή, Λέοντα ♌️
Απέναντι του ακριβώς, ο ήλιος, πλανήτης της αρσενικής αρχής, στον ορθολογιστή, οραματιστή, αποστασιοποιημένο και πολλές φορές επαναστατικό Υδροχόο ♒️
Αυτός ο αντικριστός χορός των δυο πλανητών τετραγωνίζει του δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Σκορπιού ♏️-Ταύρου ♉️ προσδίδοντας μια εξελικτική, καρμική διάσταση στις επόμενες δυο εβδομάδες μας!
Ερωτήματα που εγείρονται:
🌕Πόσο εύθικτη/ος είμαι όταν δε λαμβάνω επιβεβαίωση από τους άλλους με τον τρόπο που να κατανοώ;
🌕Αποστασιοποιούμαι συναισθηματικά όταν νιώσω απόρριψη;
🌕Πόσο μπορώ να αντικρίσω και να αναγνωρίσω για μένα τις συναισθηματικές μου ανάγκες;
🌕Μπορώ να παίξω το ρόλο της μητέρας και του πατέρα του εαυτού μου όταν αναβιώνω τον παιδικό, ευάλωτο εαυτό μου;
🌕Σε τι βαθμό ο εσώτερος πατέρας και η εσώτερη μητέρα του εαυτού μου μοιάζουν ή μιμούνται συμπεριφορές των γονιών μου που με πλήγωσαν ή με συρρίκνωσαν;
🌕Με επιβραβεύω ή με κρίνω όταν εκφράζω σαν ενήλικας τον παιδικό μου ενθουσιασμό;
🌕Πότε και πώς αξιοποιώ εποικοδομητικά τη λογική, ώστε να βιώσω ουσιαστική συνεργασία του νου και της καρδιάς μου, του συναισθήματος μου;
🌕Πώς μπορώ να αφουγκραστώ τη γνήσια εσωτερική μου φωνή, πέρα από τα φίλτρα και τους χαρακτηρισμούς των άλλων;
🌕Πώς νιώθω στο σώμα μου τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις; Τι αισθήσεις μου δημιουργούν;
Αυτός ο πλανητικός χορός εξισορρόπησης θηλυκών κι αρσενικών μας ποιοτήτων χορογραφείται επιπρόσθετα κι από τη σύνοδο της Αφροδίτης, της θεάς του κάλλους, της ισορροπίας κι αρμονίας με τον Άρη, το θεό του πολέμου που επαναφέρει την ισορροπία, στο γήινο Αιγόκερω ♑️.
Αυτά τα δυο αρχέτυπα μας εμπνέουν τον έρωτα στην πιο δημιουργική του μορφή, εκείνη που μπορεί να γεννήσει νέους κόσμους και πραγματικότητες, έχοντας σαν αφετηρία την επικοινωνία και την ουσιαστική επαφή με τον ίδιο μας τον εαυτό και τα θέλω του.
Ένα χέρι βοήθειας εδώ έρχεται να μας δώσει ο Ερμής στον Υδροχόο ♒️ με τις ξεκάθαρα εκφρασμένες προθέσεις του σε αυτή τη θέση, και μάλιστα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ♑️.
Φανταστείτε τον Ερμή, αγγελιοφόρο ανάμεσα στους κόσμους του συνειδητού και του ασυνείδητου να κρατάει το κυρίκειο του θριαμβευτικά, σαν σφραγίδα θεραπείας κι ενσωμάτωσης από οτιδήποτε είμαστε έτοιμοι να μεταμορφώσουμε σε αυτόν την ισχυρή Πανσέληνο!

 

⚜️Αυτή την Πέμπτη 17.02.22, στις 19:00-20.30 ενσωματώνουμε τις τρέχουσες αρχετυπικές επιρροές μέσω της καινοτομικής μεθόδου Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση. Η συνάντησή μας για την Πανσέληνο στο Λέοντα θα λάβει χώρα διαδικτυακά  με θέμα «Η Δημιουργικότητα του Παιδιού και του Γονέα μέσα μου σε Αρμονική Συνεργασία» υπό την καθοδήγηση της Βασιλικής Σκρέκου, δημιουργού της μεθόδου!

 

Τα μέσα που αξιοποιούμε στις συναντήσεις μας είναι:
⚜️Η γνωσιακή κατανόηση του πώς ο αστρολογικός καιρός και τα πλανητικά αρχέτυπα μας αφορούν, μας επηρεάζουν και μας προσφέρουν μεταμορφωτικές κι ενδυναμωτικές δυνατότητες στη ζωή μας.
⚜️Το καθοδηγούμενο ελληνικό σαμανικό ονείρεμα, όπου ερχόμαστε σε επαφή με τα συγκεκριμένα αστρολογικά αρχέτυπα όπως το ασυνείδητό μας είναι έτοιμο κάθε φορά να τα συναντήσει,
⚜️Οι ασκήσεις του συστήματος σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic,
⚜️Οι τελετουργικές, λυρικές, αθλητικές και βακχικές κινήσεις από το λεξιλόγιο του Κλασικού Ελληνικού Χορού (μέθοδος Ruby Ginner-ISTD), οι οποίες έχουν επιλέγει και νοηματοδοτηθεί με πρόθεση, συγκεκριμένα για αυτή την Πανσέληνο🌕♌️.
⚜️Κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής και δεν προϋποθέτει πρότερη εμπειρία στο χορό.
⚜️Περισσότερες πληροφορίες & δυνατότητες συμμετοχής : www.amforeasonline.com.
⚜️Μπορείς να εμβαθύνεις στην προσωπική, αστρολογική σου σφραγίδα και πώς τα αστρολογικά αρχέτυπα εκφράζονται μέσα από εσένα, με μια συνάντηση Ψυχολογικής Αστρολογίας με βάση το γενέθλιο χάρτη σου! Δες αυτή και τις υπόλοιπες προσφερόμενες Υπηρεσίες μας: www.amforeasonline.com/services/

 

Καλή Αντάμωση & Ευεργετική Πανσέληνο🌕♌️. σε Όλες & Όλους 🙏🌹!

Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ιερής Κίνησης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *