2 Μαρτίου ’22 ● Νέα Σελήνη στους Ιχθύες?♓️: “Σπέρνω Νέες Προθέσεις στο Εύφορο Έδαφος Μέσα Μου”

Αγαπητές μας Φίλες & Φίλοι, Καλή Νέα Σελήνη?♓️ & Καλή Σπορά!

Βρισκόμαστε σε μια τεταμένη περίοδο όπου βιώνουμε τις κατώτερες όψεις των αστρολογικών αρχετύπων (Άρης – Πλούτωνας μαζί στον Αιγόκερω), μέσω εκφρασμένου πολέμου στην Ευρώπη, ο οποίος υποκινείται με παρασκήνιο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διυλίζονται από το ίδιο το σώμα της Γης (η πυρηνική Γη του Αιγόκερω).
Τα αρχέτυπα μέσω των αστρολογικών επιρροών, ή αλλιώς του αστρολογικού καιρού, πάντα βρίσκουν τρόπο έκφρασης στη θεατρική σκηνή της ζωής, μέσα από τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και χορευτές, εμάς.
Αυτή η Νέα Σελήνη μας ανοίγει στη συνειδητοποίηση της ομορφιάς του να τα αναγνωρίζουμε, να τα αξιολογούμε και να αξιοποιούμε τις ανώτερες δυνατότητες της επιρροής τους συνειδητά, μέσα από δράσεις και πράξεις στην καθημερινότητά μας.
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να μας θυμίσει τη γλυκύτητα της ζωής, ακόμη κι όταν το σκοτάδι και ο θάνατος εκφράζονται με τόσο τρανταχτά και αποτρόπαια γεγονότα, όπως η πραγματοποίηση αυτού, μα και κάθε πολέμου.
? Μας καλεί να σπείρουμε τις προθέσεις μας γι’αυτό το σεληνιακό κύκλο, στον ωκεανό του Συναισθήματος, της Ενότητας και του Συλλογικού Εαυτού, όπως συμβολίζονται από το ζώδιο των Ιχθύων όπου αυτή γεννιέται.
? Μας καλεί να απομυθοποιήσουμε ψευδαισθήσεις που λειτουργούσαν μέχρι τώρα για εμάς και να ανατροφοδοτηθούμε από τα εσώτερα νερά, ώστε να υλοποιήσουμε έπειτα γεμάτοι αισιοδοξία και συναισθηματική ανάταση βήμα βήμα τις προθέσεις μας.
? Ό,τι σπείρεις μέσω σκέψεων, συναισθηματικών συνειδητοποιήσεων, προσωπικού τελετουργικού, προθέσεων γραμμένες σε χαρτί μπορεί να επεκταθεί, να πολλαπλασιαστεί και να μεγαλώσει γρήγορα τώρα!
Κι αυτό γιατί η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη Δία στους Ιχθύς, τον πλανήτη της χαράς, της επέκτασης, της μοίρας που εκφράζεται σαν τύχη και του πνευματικού νοήματος της ζωής.
? Ό,τι σπείρεις θα τροφοδοτήσει το όραμά σου και θα λάβει την ανανεωτική ενέργεια του Ουρανού στον Ταύρο (σε σχέση εξαγώνου με τη Σελήνη και τον Ήλιο).
Η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια μέσα σου συνεχίζουν να χορεύουν το χορό της εξισορρόπησης, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης παραμένουν σε σύνοδο, κι αυτή τη φορά με τον Πλούτωνα, το βασιλιά του Κάτω Κόσμου.
Είναι μια καλή στιγμή να διακρίνεις τη δική σου αλήθεια, όπως αυτή αναδύεται για σένα από τον πυρηνικό σου εαυτό κι έχει να κάνει με τη σχέση σου με τη μητέρα και τον πατέρα σου σαν παιδί, μα και τους συντρόφους που καθρέφτισαν και καθρεφτίζουν αυτές τις σχέσεις στην ενήλικη ζωή σου.
?Τι γυναίκα, τι σύντροφος, τι φίλη, τη μητέρα θες να είσαι;
?Τι άντρας, τι σύντροφος, τι φίλος, τι πατέρας θες να είσαι;
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τους Σπόρους των Προθέσεων σου σε σένα την ίδια με ένα τρόπο που να υπηρετεί το όραμά σου γι’αυτή τη ζωή, εκφρασμένο μέσω πράξεων στην καθημερινότητά σου.
⚜️Το Amforeas Wellness Hub σε καλεί να αφουγκραστείς, να χορέψεις και να γιορτάσεις τις Προθέσεις σου, στη συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης για αυτή τη Νέα Σελήνη: “Σπέρνω Νέες Προθέσεις στο Εύφορο Έδαφος Μέσα Μου”. Αυτή την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, 19:00-20:30, διαδικτυακά.
⚜️Κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής και δεν προϋποθέτει πρότερη εμπειρία στο χορό.
⚜️Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές: www.amforeasonline.com
Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *