Αrtist: Cosmic Collage

 Μια λυτρωτική πανσέληνος φαίνεται να είναι η συγκεκριμένη, με όψεις που ευνοούν το ξεκαθάρισμα των διαθεσίμων επιλογών μας για αυτή την πολυπόθητη ισορροπία που όλες μας επιθυμούμε!

Αυτή την πανσέληνο σκέψου τον εαυτό σου σαν μία σχοινοβάτισσα. Ισορροπείς στο τεντωμένο σχοινί της ζωής σου κρατώντας ένα κοντάρι σαν ζυγαριά στα δυο σου χέρια.

Στη μια του πλευρά, υπάρχει η αρσενική ενέργεια του Ηλίου στον πύρινο Κριό ♈️ να σε ωθεί να διεκδικήσεις αυτό που είναι τώρα καλύτερο για σένα.

Στην άλλη του πλευρά, υπάρχει η θηλυκή και πλήρως φωτισμένη Σελήνη στο Ζυγό ♎️να σε καθησυχάζει με συναισθηματική αποστασιοποίηση, την αναζήτηση της αρμονίας και τη δομής στη ζωή σου.

Η πανσέληνος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (σύνοδο με τον Άρη) στον Υδροχόο♒️ σε εμπνέει να αναζητήσεις την ισορροπία μέσα στη διεκδίκηση της δομής.

🌕 Ίσως αυτό που μέχρι τώρα να σε ξένιζε, να σε τρόμαζε, το πρόγραμμά, η βήμα βήμα υλοποίηση του οράματος σου πρωτίστως για σένα, τώρα να γίνεται απαραίτητο συστατικό της ζωής σου;

🌕 Ίσως η δομή στη ζωή σου να αποτελεί πια για σένα ρεαλιστικό καταφύγιο, σε ένα κόσμο αυξανόμενου χάους;

Γλυκιά σχοινοβάτισσα, γνωρίζεις πως αν χάσεις την ισορροπία σου πάνω στο τεντωμένο σχοινί θα πέσεις!

 

Σημαντικό είναι να αφεθείς και να νιώσεις ασφάλεια και στην ίδια την πτώση αν συμβεί!

🌞 Από την πλευρά του Ηλίου, στα δεξιά σου, πέφτεις σε Πλουτώνια Γη, στη Γη του Αιγόκερω♑️ (μιας και το φεγγαρι κάνει όψη ταυ-τετραγώνου με τον βασιλιά του κάτω κόσμου, του τραύματος και του ασυνείδητου Πλούτωνα).

🌕 Τι κουβαλάς από τα περασμένα που χρειάζεται να φωτιστεί; Να αναγεννηθεί σαν εύφορη Γη για να ανθίσουν οι νέες πτυχές του εαυτού σου;

🌹Από την πλευρά της Σελήνης, στα αριστερά σου, πέφτεις στα επεκτατικά, συλλογικά νερά των Ιχθύων αφού Δίας & Ποσειδωνας συναντώνται εκεί σε μια σύνοδο σπάνια και γεμάτη υποσχέσεις!

🌕 Μπορείς να επεκταθείς, μπορείς να ονειρευτείς σαν παιδί!
🌕 Μπορείς να γράψεις ποίηση, να αγγίξεις τον βαθύ καλλιτεχνικό σου εαυτό, να χαρείς, να χορέψεις, να ανασάνεις λυτρωτικά!
🌕 Έχεις περάσει κι ακόμη περνάς δυσκολίες και προκλήσεις, είσαι κομμάτι του Όλου, ζωντανή και με την πνοή της ζωής να σε ωθεί να βρίσκεις την ισορροπία!

Η παρουσία της Αφροδίτης επίσης στους Ιχθύς ♓️ αυτή την πανσέληνο είναι μια καθησυχαστική σειρήνα που καλεί τον εσωτερικό σου Ήρωα πίσω στο σπίτι, στον πυρήνα του εαυτού σου.

🌕 Σου τραγουδά την αναγέννηση, τη μνήμη της ενότητας και της ειρήνης, τη μεθυστική χαρά της ίδιας της ζωής, μπορείς να διακρίνεις το γλυκό της τραγούδι μέσα στο χάος;

Με αυτές τις όμορφες, ανανεωτικές εικόνες χορεύουμε στην επόμενη μας συνάντηση ⚜️Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης, για την Πανσέληνο στον Ζυγό 🌕♎️
αυτή την Πέμπτη 14/4/22,
στις 19:30-21:00 κατευθείαν από την Αίγινα,
στα πλαίσια του κύκλου «Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α., ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία» .

Τα μέσα που αξιοποιούμε στις συναντήσεις μας είναι:

⚜️Η γνωσιακή κατανόηση του «αστρολογικού καιρού»: πώς η αστρολογία της περιόδου με επηρεάζει, πώς μπορώ να κάνω αυτή την επιρροή να λειτουργεί υπέρ μου και να νιώσω πιο δυνατή.

⚜️Tο σαμανικό ονείρεμα, ένα ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικής φαντασίας όπου μέσα από σύμβολα και φυσικά τοπία γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και τις ανάγκες του.

⚜️Oι ασκήσεις του συστήματος σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic, μια μέθοδο που θεραπεύει την ψυχή μέσα από το σώμα, το σπίτι της. Αποκτώ επίγνωση του σώματος μου, το κινώ με πρόθεση και νιωθω πιο ανάλαφρη και ευέλικτη στις προκλήσεις της ζωής μου!

⚜️Oι τελετουργικές, λυρικές, αθλητικές και βακχικές κινήσεις από το λεξιλόγιο του Κλασικού Ελληνικού Χορού (μέθοδος Ruby Ginner-ISTD), οι οποίες έχουν επιλέγει και νοηματοδοτηθεί με πρόθεση, συγκεκριμένα για αυτή την Πανσέληνο 🌕♎️. Χορεύω ένα χορό αρχαίο νιώθω την αρμονία της κίνησης, τη χάρη, τη χαρά της απελευθερωμένης χορεύτριας που ζει μέσα μου!

⚜️Κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής, δεν προϋποθέτει εμπειρία στο χορό και απευθύνεται σε σένα που θέλεις να χορέψεις με απόλαυση στο δικό σου ρυθμό και να νιώσεις πιο δυνατή κι ελεύθερη!

⚜️Περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και μαρτυρίες από τις υπέροχες γυναίκες που χορεύουν μαζί μας: www.amforeasonline.com.

Καλή & Όμορφη Πανσέληνο σε Όλες!

Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *