Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ταύρο ♉️ στο κλείσιμο αυτού του μήνα, σηματοδοτούν την εποχή των εκλείψεων για φέτος!

Συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο, όπου οι δεσμοί της Σελήνης πέρασαν στον άξονα Ταύρου♉️- Σκορπιού ♏️ τώρα είναι η στιγμή να νιώσουμε και «επίσημα» τις θεματικές που αυτός ο άξονας ενεργοποιεί στη ζωή μας: η σχέση μας με το σώμα, τη φύση, το χρήμα, το θάνατο και την αναγέννηση, το σπίτι, την ίδια τη γη, την απόλαυση, την αφθονία, την ύλη σε όλα της τα επίπεδα!

Ήλιος, Σελήνη, Βόρειος Δεσμός της Σελήνης και Ουρανός κρατιούνται χέρι χέρι στο ζώδιο του Ταύρου ♉️ και μας εμπνέουν ερωτήματα για την εξέλιξης μας σε αυτή την ηλιακή έκλειψη:

? Πόσο συνδεδεμένη είμαι με τους βιολογικούς μου ρυθμούς (ανάγκη για φαγητό, για ύπνο, με το ωράριο εργασίας που μπορώ να υποστηρίξω αλλά και αυτό της χαλάρωσης που χρειάζομαι);

? Πώς σχετίζομαι με το σώμα μου καθώς η μέρα μου κυλά; Το νιώθω; Μπορώ να ακούσω τα μηνύματα του και να τα μετατρέψω σε φροντίδα;

? Πώς ξυπνάω το πρωί και πώς πέφτω για ύπνο το βράδυ σε σχέση με την αντίληψή μου για το σώμα μου και τις σκέψεις μου;

? Πώς με αναζωογονεί η σχέση μου με τη φύση και πόσο την επιδιώκω;

Το ζώδιο του Ταύρου ♉️, με παραδοσιακό κυβερνήτη την Αφροδίτη, μας καλεί:

♉️ να εκτιμήσουμε τη δύναμη της ζωής μέσα μας και γύρω μας

♉️να ρίξουμε ρυθμούς, ώστε να μπορέσουμε να συνδεθούμε με την ύλη -τη δική μας κι αυτή που μας περιβάλει-

♉️να ανακτήσουμε επαφή με τις αισθήσεις μας: να «αφουγκραστούμε» πραγματικά μέσα από την όραση, την όσφρηση, την ακοή, την αφή, τη διαίσθηση.

Η ίδια η Αφροδίτη βρίσκεται στους ονειρικούς Ιχθύες ♓️, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Δία, τους δύο κυβερνήτες του ζωδίου!

Από εκεί μας επεκτείνει στην αγάπη, στη σύνδεση, στο ονείρεμα, στην αφθονία, στη σύνδεση με το όλον, με το πνεύμα, με την ενέργεια που φιλοξενείται και ταυτόχρονα φιλοξενεί το σώμα μας, την Ψυχή μας!

Η Γη μέσα από το ζώδιο του Ταύρου ♉️ ποτίζεται και αναζωογονείται από τις ποιότητες της Αφροδίτης και το Νερό των Ιχθύων ♓️!

? Ρόλος μας κι ευθύνη μας να παρέχουμε φροντίδα, ώστε η Γη μέσα μας να ποτιστεί όσο ακριβώς χρειαζόμαστε, ούτε λιγότερο μα ούτε και περισσότερο! ?

 

Η επόμενη μας συνάντηση ⚜️Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης ⚜️ είναι αφιερωμένη σε αυτή την Ηλιακή Έκλειψη, στην Αφθονία και τη Σύνδεση που νιώθουμε μέσα από την απλότητα των 5 αισθήσεών!

Αυτή την Πέμπτη 28/4/22,
στις 19:30-21:00 κατευθείαν από την Αίγινα,
στα πλαίσια του κύκλου «Υ.Γ.Ι.ΕΙ.Α., ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία».

Πληροφορίες & εγγραφές: www.amforeasonline.com

Τα μέσα που αξιοποιούμε στις συναντήσεις μας είναι:

⚜️Η γνωσιακή κατανόηση του «αστρολογικού καιρού»: πώς η αστρολογία της περιόδου με επηρεάζει, πώς μπορώ να κάνω αυτή την επιρροή να λειτουργεί υπέρ μου και να νιώσω πιο δυνατή.

⚜️το σαμανικό ονείρεμα, ένα ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικής φαντασίας όπου μέσα από σύμβολα και φυσικά τοπία γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου και τις ανάγκες του.

⚜️οι ασκήσεις του συστήματος σωματικής ψυχοθεραπείας Bodynamic, μια μέθοδο που θεραπεύει την ψυχή μέσα από το σώμα, το σπίτι της. Αποκτώ επίγνωση του σώματος μου, το κινώ με πρόθεση και νιωθω πιο ανάλαφρη και ευέλικτη στις προκλήσεις της ζωής μου!

⚜️οι τελετουργικές, λυρικές, αθλητικές και βακχικές κινήσεις από το λεξιλόγιο του Κλασικού Ελληνικού Χορού (μέθοδος Ruby Ginner-ISTD), οι οποίες έχουν επιλέγει και νοηματοδοτηθεί ειδικά για αυτή την Ηλιακή Έκλειψη. Χορεύω ένα χορό αρχαίο νιώθω την αρμονία της κίνησης, τη χάρη, τη χαρά της απελευθερωμένης χορεύτριας που ζει μέσα μου!

⚜️Κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής, δεν προϋποθέτει εμπειρία στο χορό και απευθύνεται σε σένα που θέλεις να χορέψεις με απόλαυση στο δικό σου ρυθμό και να νιώσεις πιο δυνατή κι ελεύθερη!

⚜️Περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και μαρτυρίες από τις υπέροχες γυναίκες που χορεύουν μαζί μας: www.amforeasonline.com.

Καλή Έκλειψη σε Όλες ??!

Αγαπημένες φίλες & Αγαπητοί μας φίλοι Υγεία και Χαρά, Καλή Πανσέληνο & Ισημερία ️ !
Η Πανσέληνος του Κοσμικού Χορευτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9 και την είσοδο του Ηλίου στο Ζυγό στις 23/9.
Πώς χορεύω το χορό της ζωής μου; Εστιάζω στην «τεχνική»-τους προγραμματισμούς που μου κληροδότησαν άλλοι; Ή
Αφήνομαι στην απολαυστική ροή του χορού της ζωής;
Νιώθω κυρίαρχη/ος στο χορό της δικής μου ζωής;
Ποιες είναι οι δικές μου υπευθυνότητες και ποιες των γύρω μου;
Πώς χορεύω σε σχέση με κάποια/ον Άλλη/ο;
Έχω τάσεις φυγής από αυτή τη γιορτή χορού που λέγεται ζωή και με ποιους τρόπους;
Πού είμαι γνήσια/ος με μένα και πού προσποιούμαι όταν χορεύω τη ζωή;
Με την Ισημερία να ακολουθεί αυτή την Πανσέληνο (22/9) , μέρα & νύχτα/φως & σκοτάδι έχουν την ίδια διάρκεια σηματοδοτώντας μια κοσμική παύση ενδοσκόπησης πριν τη συμβολική «κάθοδο» της εσωτερικής μας Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο του ασυνειδήτου μας και την έλευση του χειμώνα.
Πώς διεκδικώ, πώς εξισορροπώ κι εναρμονίζω τα φωτεινά και σκιερά κομμάτια του εαυτού μου;
Η είσοδος του Ηλίου και η αναδρόμηση του Ερμή στο Ζυγό (23/9 & 26/9 αντίστοιχα) μας εμπνέει περαιτέρω τη θεματική της υγιούς επικοινωνίας ανάμεσα στα συνειδητά/φωτεινά και ασυνείδητα/ σκιερά μας κομμάτια.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στον τόπο μας κατά το παρελθόν και η περίοδος των Ελευσινίων Μυστηρίων, όπου οι κύκλοι της φύσης και των εποχών συντονίζονταν με τους εσωτερικούς, μυητικούς κύκλους αυτογνωσίας και ισορροπίας εσώτερου φωτός και σκοταδιού, συνειδητού και ασυνειδήτου.
Ο Αγγελιοφόρος των θεών Ερμής, ανάδρομος στην πορεία του από την οπτική της Γης, ταξιδεύει ανάμεσα στους εσωτερικούς μας κόσμους λοιπόν και φέρνει επίκαιρα και σύγχρονα μηνύματα από τα βάθη του Εαυτού με εμάς παραλήπτες!
Όπως μέσα έτσι και έξω, όπως πάνω έτσι και κάτω σύμφωνα με την Ερμητική Αρχή, η οποία επενεργεί στη ζωή μας εγγενώς μέσα από το Συμπαντικό Χορό των Αστρολογικών Αρχετύπων!
Παράλληλα ο Ήλιος στο Ζυγό φωτίζει για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτώβρη τις έννοιες της εξισορρόπησης ανάμεσα:
-Σε Εμένα και τους Άλλους
-στο Δίνω και Λαμβάνω
-Στην Ανεξαρτησία και τη Σύνδεση,
οπότε και αντιλαμβανόμαστε το άμεσο καθρέφτισμα του «εσωτερικού» μας και των συνειδητοποιήσεών μας στις σχέσεις μας και πώς αυτές εξελίσσονται ταυτόχρονα στο αντιληπτό «εξωτερικό» μας.
Σας προσκαλούμε σε αυτή την Πανσέληνο και Ισημερία να επιτρέψετε στο σώμα σας να κινηθεί στο δικό του ρυθμό, με συγκεκριμένα βήματα ή χωρίς, με μουσική η χωρίς, με την παρέα του εαυτού σας ή και άλλων καθώς ενσωματώνετε το δικό σας Κοσμικό Χορευτή με Ισορροπία και Χαρά!
Η δική μας συνάντηση ενσωμάτωσης θα πραγματοποιηθεί στις 23/9 και ώρα 19:30 -21:00 στα πλαίσια των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών συναντήσεων με τίτλο «ΥΓΙΕΙΑ: ένα ταξίδι ενσωμάτωσης του Αιθέρα μέσα από τα 4 στοιχεία», κατευθείαν από την Αίγινα και είστε όλες/οι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα επιπέδου γνώσεων στο κομμάτι του χορού!
Περισσότερα για τον κύκλο μαθημάτων και την Ελληνική Αρχετυπική Έκφραση μπορείτε να βρείτε εδώ (λινκ στο εδώ).
Καλή, Εξισορροπητική Ενσωμάτωση!

Είναι υπέροχο που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε τις συναντήσεις Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης. Έχοντας εξασκηθεί σχεδόν καθημερινά με τις μικρές χορογραφίες που μας δώσατε, διαπίστωσα ότι το σώμα μου επανατοποθετήθηκε! Με ελάχιστη προσπάθεια μέσα από τις χαλαρές και φυσικές κινήσεις, ήρθε πιο κοντά στην ιερή γεωμετρία του. Είναι εκπληκτικό αυτό που είδα στο σώμα μου! Έρχεται φυσικά στην Απολλώνια θέση του και παραμένει! Ευχαριστώ πολύ! Είμαι ευγνώμων!

Φωτεινή, Ιανουάριος 2021

Ευχαριστούμε πολύ για τον εμπνευσμένο λόγο και κίνηση. Κάθαρση, ξεμπλοκάρισμα σωματοποιημένου πόνου και, τέλος, γλυκειά ανακούφιση με γεύση ελπίδας. Να είστε καλά. Μέρες καλύτερες πλέον!

Ανύτη, Άυγουστος 2021

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 22974 00414

amforeasonline@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *