Αυτό το νέο φεγγάρι που γεννιέται στο ζώδιο των Διδύμων, ακριβώς μετά τις εκλείψεις, φέρνει την υπόσχεση της ανανέωσης!

Οι Δίδυμοι σαν ζώδιο του αέρα στο θετικό τους πρόσωπο είναι εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, κοινωνικοί κι ανάλαφροι! Βλέπουν, ή καλύτερα αναζητούν, την ιδανική ερμηνεία κάθε κατάστασης και την επίλυση των συγκρούσεων μέσω διατήρησης της ουσίας στην επικοινωνία κι όχι της ολοκληρωτικής αποκοπής των δεσμών.

Με δεδομένο ότι Ήλιος και Σελήνη στη συνοδό τους εκεί δεν κάνουν πρωταρχικές αστρολογικές όψεις με άλλους πλανήτες. υπαρχει η δυνατότητα να λάβουμε αυτή την ενέργεια των Διδύμων ♊️ καθαρή και χωρίς περισπασμούς.

Ο Ερμής, παραδοσιακός κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, βρίσκεται ακόμη ανάδρομος στον Ταύρο ♉️. Από εκεί μπορούμε να πούμε ότι ακόμη απασχολείται με τη θεματική της αποκάλυψης θεμάτων κρυμμένων κάτω από το χαλί της προηγούμενης έκλειψης (16/5), όμως με διαφορετικό τρόπο.

?Ο Ερμής αφοσιώνεται στην εξεύρεση λύσεων, στις τελικές κι ωφέλιμες αποκοπές που ίσως απαιτούν οι περιστάσεις, στην προετοιμασία του εδάφους (Ταύρος♉️, Γη) για ουσιαστική ανανέωση στην Πανσέληνο που ακολουθεί (14/6).

Δίας και Άρης βρίσκονται σε σύνοδο, κρατιούνται χέρι-χέρι στον Κριό ♈️ σε αυτή τη Νέα Σελήνη.

Αέρας (Δίδυμοι ♊️) και Φωτιά (Κριός ♈️) μπορεί να φέρουν μια ισχυρή επικοινωνιακή πυρκαγιά κι εκεί θα χρειαστεί να είμαστε προσεχτικοί.

?Να αξιοποιήσουμε τη ζωτική ενέργεια από το ζώδιο του Κριού, που θρέφει τη μαχητικότητα, τη διεκδίκηση, την επέκταση των θέλω μας, χωρίς να οδηγηθούμε σε αναίτιες συγκρούσεις.

?Στόχος μας εξάλλου είναι να προχωρήσουμε ανανεωμένοι κι ανάλαφροι κι όχι να εγκλωβιστούμε σε ένα θυμωμένο κύκλο παρεξηγήσεων, στην πορεία!

Σας προσκαλούμε στην τελευταία μας online συνάντηση Ελληνικής Αρχετυπικής Έκφρασης πριν το καλοκαίρι, αφιερωμένη σε αυτή τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ♊️.

Σήμερα Πέμπτη 26/5/23, 19:30-21:00 σε απευθείας μετάδοση από την Αίγινα!

Θα εργαστούμε με το αρχέτυπο του Ερμή και του Διός, το στοιχείο του Αέρα και της Φωτιάς, όπως μας εμπνέει αυτή η Νέα Σελήνη♊️.

Περισσότερες Πληροφορίες στο www.amforeasonline.com

Καλή Νέα Σελήνη και Καλό Καλοκαίρι!

Οι Υπηρεσίες μας

Αmforeas Wellness Estate & Online Hub

Κανάρη & Βάρναλη

Πλακάκια, Αίγινα

18010 Αττική

(+30) 2297-400414

amforeasonline@gmail.com

Copyright © 2021 Amforeas Wellness Estate & Online Hub

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *